Abovo Media

MediaBookers

Bedrijfsnaam Abovo Media
KvK Nummer 37086131
Website www.abovomedia.nl
Beschrijving onderneming Abovo Media is één van de weinige mediabureaus in Nederland die écht full-service is. Met creatie en media onder één dak. Zowel online als offline. Abovo Media is een gezond bureau met een no-nonsense mentaliteit en heeft de ambitie, kennis en mogelijkheden om door te groeien. Wij staan voor kwaliteit, service en verantwoordelijkheid. Al vijftien jaar lang. Dit betekent voor onze klanten dat er maximaal gebruik gemaakt wordt van de synergie tussen media en creatie, ofwel E = MC2 (Effect = Media x Creatie2). Dit zorgt voor korte communicatielijnen en snelle schakelacties, wanneer uitingen bijvoorbeeld om een aanpassing vragen om het gewenste effect te realiseren. Daarnaast is Abovo Media uniek vanwege het feit dat het een eigen ICT- en innovatieafdeling heeft. Deze afdeling ontwikkelt diverse unieke tools voor alle klanten.
Naam innovatie MediaBookers
Beschrijving innovatie Iedereen kan via MediaBookers.nl vanaf nu zelf het medialandschap doorzoeken en advertenties boeken. Door een compleet en boekbaar overzicht te bieden maakt MediaBookers de advertentiemarkt inzichtelijk voor zowel uitgevers, grote en kleine adverteerders. Een onafhankelijk online mediaplatform dat adverteren gemakkelijker maakt. Het platform wordt ondersteund door overheidsinnovatiesubsidie.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie MediaBookers is het eerste en vooralsnog enige onafhankelijke online mediabureau in Nederland. Van luchtreclame tot out-of-home, MediaBookers is de one-stop-shop voor iedere adverteerder. De media-database bestaat uit ruim achtduizend titels, onderverdeeld in een zeer breed scala aan mediatypen. Tot voor kort ondenkbaar maar heel Nederland is in kaart gebracht. Alle kranten (landelijk en huis aan huis) online portals, radio stations, tv zenders, zeppelins maar ook bijvoorbeeld 250 job-boards. Iedere titel is voorzien van extra informatie, zoals bereik, doelgroep en verspreidingsgebied. Met MediaBookers kan vanachter elke PC moeiteloos een weg worden gevonden door het woud aan advertentiemogelijkheden dat in Nederland beschikbaar is. Desgewenst worden advertenties gratis opgemaakt door MediaBookers.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In het huidige medialandschap digitaliseert alles, behalve het proces rondom datgene wat de media overeind houden: advertenties. Met MediaBookers is daar het antwoord op. Ieder denkbaar medium is in de MediaBookers-database ondergebracht, inclusief essentiële informatie als oplage, bereik, tarief en doelgroep. Zo wordt het elke potentiële adverteerder eenvoudig gemaakt het juiste medium – print, tv, online, radio, outdoor of arbeidsmarktcommunicatie – te kiezen, dat past bij de individuele doelstellingen en budget.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO