12Build

12Build

Bedrijfsnaam 12Build
KvK Nummer 61502596
Website www.12build.com
Beschrijving onderneming 40% van de NL bouwomzet wordt via www.12Build.com aangevraagd en uitbesteed door hoofdaannemers aan onderaannemers. Middels 12Build kunnen (middel) grote hoofdaannemers snel en eenvoudig zoeken naar onderaannemers die perfect aansluiten bij het soort project en vervolgens ook de offertes aanvragen met de vaak vele (grote) documenten die hiermee gepaard gaan. Onderaannemers kunnen tegen betaling hoger in de zoekresultaten komen. Dit gebeurt allemaal in een uiterst beveiligde omgeving en is zonder installatie te gebruiken doordat alles 'in de cloud' gebeurt. 12Build heeft op dit moment een database met meer dan 47.000 onderaannemers en 186 hoofdaannemers die 497.000 offertes hebben verstuurd.
Naam innovatie 12Build
Beschrijving innovatie Sneller en eenvoudiger zoeken naar onderaannemers doordat er gefilterd kan worden op relatie, stabu, historie, afstand tot werk, omzet, aantal werknemers en belangrijke certificaten. Het aanvragen en vergelijken van offertes is makkelijker en overzichtelijker dan ooit. Hierdoor wordt het overzicht gehouden en komen er voldoende concurrerende offertes binnen, uiteraard in een goed beveiligde omgeving.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In 25% minder tijd meer passende offertes. Hierdoor groeit de orderportefeuille en neemt de druk op de calculatie afdeling af.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel 12Build is in deze de eerste en enige portal die business tot business vraag en aanbod matcht en de onderlinge communicatie in de cloud leuker en makkelijker maakt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO