héMax saus

Het verantwoorder maken van sauzen en de sausindustrie.

HeMax Pindasaus in een bakje op een houten plank met daar omheen pinda's

Bedrijfsnaam héMax saus
KvK Nummer 69664269
Website www.hemaxsaus.nl
Beschrijving onderneming Met mijn onderneming wil ik inspelen op de groeiende bewustwording onder de consument om beter met voeding om te gaan. héMax saus gebruikt pure ingrediënten. Er is enkel het broodnodige aan toegevoegd. Dit betekent minder suikers en zout. Ook bevat de pindasaus bijvoorbeeld meer pinda’s, met goede vetten, mineralen, vitaminen en eiwitten. Met de ervaring van verschillende regionale bedrijven en personen worden de sauzen tot in de perfectie samengesteld. Ook wordt het goed gecontroleerd op houdbaarheid en veiligheid. Ik ben altijd opzoek naar de beste kwaliteit om de consument een (h)eerlijk product aan te bieden. héMax Saus gelooft sterk in het belang van innoveren en ontwikkeling, om zo de wensen van de klant waar te kunnen maken. De nieuwe recepturen passen goed bij de groeiende bewustwording onder de consument om producten met minder e-nummers aan te schaffen. En dat is nog niet alles, ook zijn de recepten veganistisch, gluten- en lactosevrij, palmolievrij en aspartaamvrij.
Naam innovatie Het verantwoorder maken van sauzen en de sausindustrie.
Beschrijving innovatie Alle welbekende sauzen zitten vol slechte vetten, suikers, e-nummers en een hoge hoeveelheid aan zout. Ook bestaan veel sauzen uit ingrediënten die niet in de saus thuishoren, dit is allemaal uit commercieel belang ontstaan. héMax draait het om! De consument staat centraal en zo handelt héMax naar het maatschappelijk belang om sauzen weer verantwoord en zelfs gezond te krijgen. héMax ontwikkelt sauzen met het minimum aan suikers, zout en e-nummers. Ook zijn alle sauzen vrij van gluten, melk en ingrediënten van dierlijke oorsprong.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie héMax is een kleine speler maar krijgt steeds meer aandacht vanuit de pers en grote organisaties. Zo werkt héMax nauw samen met gezondheidsinstanties om wetenschappelijk onderbouwde producten te ontwikkelen. De voedingssector waar héMax aan gaat verkopen verandert nauwelijks. Hierdoor wordt iedere stap van héMax een grote stap!
Bijdrage aan een betere wereld héMax handelt vanuit maatschappelijk belang. Zo zit héMax in de ontwikkelingsfase om saus te ontwikkelen wat verantwoorder en gezonder is. Zo draagt héMax bij aan een gezondere levensstijl en kan het een waardevolle bijdrage leveren aan mensen met dieetwensen/verplichtingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De voedingsindustrie loopt tientallen jaren achter. Zo is heel Nederland verslaafd aan zoetigheid en weet men niet meer wat wel en niet mag. Ook worden alle producten gemanipuleerd, waardoor het 'lekker' wordt. Zo pleit héMax voor het vereenvoudigen van de ingrediëntendeclaratie, zodat iedereen precies weet wat er in een product zit. Ook gaat héMax alleen verantwoorde ingrediënten gebruiken, zodat de gezondheid van de consument centraal blijft staan. Nieuw en origineel is het zeker!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland