Dag van de innovatie 1 oktober 2015

Sebastiaan Hooft

Ondernemer Sebastiaan Hooft timmert hard aan de weg als dj. "Of je nu een Fast50-bedrijf runt of dj bent, ondernemerschap heeft 5 basiselementen die op heel veel plekken gelden. Hooft richtte de afgelopen 15 jaar zo'n 20 bedrijven op. Na de verkoop van zijn aandelen werd hij spreker en mentor voor startups en andere ondernemers.

Die ervaring zet hij nu in op dj-gebied: een passie die hem al vanaf zijn jonge jaren bezighoudt, maar die tijdens de drukke ondernemersjaren naar de achtergrond verdween. In de zomer van vorig jaar kwam hij in contact met ondernemers van de DJ School Amsterdam die hem aanmoedigden om het dj-vak fulltime gaan oppakken. Inmiddels zette hij zijn eigen maandelijkse feest op touw in de danceclub ABE en wordt hij vertegenwoordigd door het bekende boekings- en managementkantoor IAMM.

Dag van Innovatie

Zeker weten dat u met innovatie verder komt? Kom naar de 'Dag van de Innovatie' 1 oktober 2015

Voor ondernemers zoals u, met passie, durf en doorzettingsvermogen! Die bijvoorbeeld de bedrijfsvoering willen verbeteren door automatisering. Die producten duurzamer willen maken, een nieuwe markt willen aanboren…

Nieuwe ideeën. Nieuwe contacten. Nieuwe successen.

Gelijktijdig, op vijf plekken in het Nederland wordt op 1 oktober 2015 de Dag van de Innovatie georganiseerd, door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een groot aantal andere partners. De dag van de Innovatie inspireert en geeft u een duwtje in de juiste richting. U wordt ook geprikkeld om met elkaar op innovatieve ideeën te komen.

Ook op zoek naar een energieboost op 1 oktober? Die krijgt u gegarandeerd in SugarCity Events in Halfweg, de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, in het Klokgebouw Cultuurhallen in Eindhoven, het Go Ahead Eagles Station in Deventer of in Martini Plaza in Groningen.

Uitreiking MKB Innovatie Top 100

Op de locatie SugarCity Events in Halfweg vindt tijdens de dag van de innovatie de uitreiking van de MKB Innovatie Top 100 plaats. Woon deze spannende countdown bij en hoor als eerste welk bedrijf het stokje overneemt van de winnaar van 2014, Micanti BV.

Het programma in vogelvlucht

15.30 - 16.00 uur Ontvangst
Om 15.30 uur gaan de deuren op vijf locaties in het land open voor alle ondernemers uit Nederland.
16:00 16.30 uur – Welkom en opening (inclusief livestream)
Claudia Zuiderwijk, voorzitter RvB van de KvK heet alle ondernemers welkom. Daarna start de videoboodschap van minister Henk Kamp. Het mkb én innovatie hebben zijn grote belangstelling.
Dagvoorzitter Marijke Roskam opent de events met keynote speaker Martijn Roordink, oprichter van Spaces dat game changers huisvest als Uber, Twitter, Paypal en Booking.com.
16.30 - 18.30 uur Studio KvK  in de huisKAMER
Live meekijken terwijl de camera's draaien? Zoek een plekje in de huisKAMER. In deze studio op alle locaties vertellen topondernemers hun verhaal. Er wordt live contact gelegd met nog veel meer ervaren regionale ondernemers.
16.30 - 18.30 uur iPad Coach
In de belevingsKAMER rijden meerdere iPads robots rond, bestuurd door Kamer van Koophandel adviseurs. Op een bijzonder vernieuwende manier kunt u uw vragen voorleggen. Innovatief en een passend advies ter plekke: de iPad Coach!
16.30 - 18.30 uur KAMER van Koophandel
Ga in gesprek met elkaar en met adviseurs van de Kamer van Koophandel. Maak kennis met de handige producten en diensten van de KvK om snelle stappen te kunnen zetten. Even uw mailbox checken in deze KAMER? Dat kan ook!
16.30 - 18.30 uur Korte, praktische workshops in inspiratieKAMERS
Op elke locatie worden in inspiratieKAMERS workshops georganiseerd waarbij slim, groen en gezond centraal staan. De inspirerende workshops duren maximaal een half uur.
16.30 - 18.30 uur Brainstormkamer
Hier kunt u ter plekke uw vragen aan experts voorleggen. Een leuke manier om 'out of the box' te denken en nieuwe contacten zijn zo snel gemaakt. Geen vraag, maar wel de Brainstorm bijwonen? Dat kan natuurlijk ook. Neem plaats en laat u inspireren!
16.30 - 18.30 uur BelevingsKAMER: het Innovatie- en partnerplein
Op dit plein ontdekt u de nieuwste trends en (regionale) projecten. Zelf uitproberen mag ook. Dit is de plek voor ondernemers om inspiratie op te doen en technische ontwikkelingen te bekijken die de maatschappij veranderen. U vindt hier ook informatie van partners van de Kamer van Koophandel.
18.30 - 19.00 uur Afsluiting (livestream)
De studenten, ondernemers van de toekomst, die 's nachts aan actuele vraagstukken hebben gewerkt presenteren hun interessante inzichten en ideeën. Samen met het InnovatieKabinet!  Ondernemer en dj Sebastiaan Hooft sluit de dag spetterend af!
19.00 - 20.00 uur Netwerkborrel
Onder genot van een drankje en hapjes kunt u napraten en netwerken

Vragen over innoveren of over het beginnen met innoveren? 088 - 585 22 22


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland