Doe mee aan de Veiligheid Innovatie Competitie 2017

Op welke nieuwe manieren kunnen we mensen verbinden met technologie? Daarover gaat de Veiligheid Innovatie Competitie 2017 met als thema ‘Technologie dichterbij’. Bent u een MKB-er of een startup? Bedenk een innovatieve oplossing voor deze uitdaging en realiseer uw idee met 200.000 euro. Doe mee met de VIC 2017.

Mens en technologie zijn steeds meer met elkaar verbonden. En daardoor zijn mensen tot steeds meer in staat.  Door bijvoorbeeld slimme toegangscontroles uit te voeren met wearables, méér waar te nemen met een virtual reality bril of door bewijsmateriaal vast te leggen met bodycams.

Realiseer uw idee met 200.000 euro

Nieuwe technologieën zijn onmisbaar bij het werk van het Veiligheid en Justitie, Defensie, Politie en Koninklijke Marchaussee. En daarom zijn nieuwe innovatieve ideeën meer dan welkom. Of het nu gaat om een politieagent op straat, een militair tijdens een missie, een beambte van de Koninklijke Marechaussee of en een gevangenisbewaarder van Dienst Justitiële Inrichtingen. Weet u technologie en vooruitgang aan te wenden zonder ethische en privacy grenzen te overschrijden? Dan staat uw creativiteit aan de basis van succesvolle innovatie. De winnaar van de VIC krijgt de mogelijkheid om het idee samen met de overheid uit te werken en krijgt 200.000 euro om het te realiseren. En: u blijft eigenaar van uw idee.

Meer weten?
Lees op www.vic2017.nl meer over deze competitie. En kom naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 29  juni in het Auditorium van de De Yp in Den Haag. Stuur een e-mail met uw naam, voorletters en bedrijfsnaam om u aan te melden.

Meedoen?
U kunt zich vanaf maandag 22 mei inschrijven voor de competitie op www.tenderned.nl
Op 4 september sluit de VIC 2017.
 


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO