Veiligheid en Innovatie Competitie daagt
jouw ondernemende geest uit

Kom met een vernieuwend idee op het gebied van Intelligente Data Visualisatie

Ben jij mkb’er of startup en heb je een idee hoe beter gebruik kan worden gemaakt van de groeiende, ongestructureerde en veranderende data? De VIC 2016 daagt jou uit.

De Veiligheid Innovatie Competitie (VIC) is een landelijke challenge.  Een manier om nieuwe oplossingen te zoeken voor veiligheidsvraagstukken.  Het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee  dagen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en startups uit om innovatieve ideeën in te dienen.  Dit jaar op het gebied van intelligente data visualisatie.   

Meedoen

Kom naar de inspirerende voorlichtingsdag op 30 juni of schrijf je nu direct in voor de VIC 2016 op Tenderned. De winnaar  krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen.
De competitie sluit op 5 september . Op 22 november 2016 wordt het winnende voorstel groots bekend gemaakt, op het Innovatiecongres Veiligheid en Justitie. Meer weten? Bekijk de animatiefilm en leer alles over dit thema.

Voorlichtingsdag

Op 30 juni wordt een speciale voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd, in Meldkamer De Yp in Den Haag . Vanaf 12.30 uur ben je welkom. Medewerkers van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Defensie , de Koninklijke Marechaussee, Nationale Politie maar ook van andere betrokken organisaties  gaan met jou in gesprek over het thema van VIC2016. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid om vragen te stellen. Tevens wordt achtergrondinformatie over de competitie gegeven en presentaties met voorbeelden. En natuurlijk ontmoet je daar ook tal van collega’s uit het mkb die met dit thema bezig zijn. Stuur een e-mail met jouw naam, voorletters en bedrijfsnaam naar vic@minvenj.nl  om je hiervoor aan te melden.             


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO