•  

Inschrijven voor Veiligheid Innovatie Competitie kan nog tot 4 september 2017

Meer weten?

Bekijk de animatiefilm en leer alles over dit thema:

 

Op welke nieuwe manieren kunnen we mensen verbinden met technologie? Daarover gaat de Veiligheid Innovatie Competitie 2017 met als thema 'Technologie dichterbij'. Bent u een MKB-er of een startup? Stuur uw innovatieve idee vóór maandag 4 september 12.00 uur in,  en realiseer uw idee met 200.000 Euro.

Waar gaat deze competitie over?

Technologie kan onze zintuigen versterken. Waardoor we nauwkeuriger, sneller en beter waarnemen. Ons inzicht verrijken en daarmee onze capaciteiten vergroten. Om nieuwe taken te vervullen die voor mensen nog niet mogelijk zijn en om sneller en beter ons werk te doen.

Op welke nieuwe manieren kunnen we mensen verbinden met technologie? Op het lichaam gedragen technologie, waardoor we méér halen uit de zintuigen van mensen? En hiermee de menselijke capaciteiten verhogen? Bedenk een innovatief idee en haal met nieuwe innovatieve technologie meer uit mensen.

Realiseer uw idee met € 200.000

Nieuwe technologieën zijn onmisbaar bij het werk van het ministerie van Veiligheid en Justitie, en dat van defensie, politie en Koninklijke Marechaussee. En daarom zijn nieuwe innovatieve ideeën meer dan welkom. Uw ideeën. Die ons werk beter en effectiever maken. Of het nu gaat om een politieagent op straat, een militair tijdens een missie, een beambte van de Koninklijke Marechaussee of een gevangenisbewaarder van Dienst Justitiële Inrichtingen.

Weet u technologie en vooruitgang aan te wenden zonder ethische en privacy grenzen te overschrijden? Dan staat uw creativiteit aan de basis van succesvolle innovatie. De winnaar van de VIC krijgt de mogelijkheid om het idee samen met de overheid uit te werken en krijgt € 200.000 om het te realiseren. En: u blijft eigenaar van uw idee.

Maak kennis met één van de belangrijkste maatschappelijke thema's: veiligheid, laat u inspireren door het thema van dit jaar en bedenk een innovatief idee. Neem daarbij niet de dagelijkse routines als uitgangspunt, maar denk buiten de kaders en maak nieuwe combinaties. Zo ontstaat bewust vernieuwen: innovatie.

Dit is uw kans om uw innovatieve idee te delen met de rest van de wereld en… te winnen. De VIC 2017 heeft uw innovatieve ideeën hard nodig.

Meedoen

Schrijf u nu in op www.tenderned.nl
Op 4 september om precies 12.00 uur sluit de VIC 2017.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO