Unieke innovaties op de Innovation Expo 2018

De Innovation Expo van 2018 komt steeds dichterbij. Op 4 oktober 2018 wordt de Innovation Expo één groot living lab. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken die dag samen aan het versnellen van innovaties.

Aanmeldingen van exposanten

De overweldigende reacties op onze oproep voor aanmeldingen van exposanten belooft veel goeds. Meer dan 200 inspirerende voorbeelden van innovatie hebben zich aangemeld als exposant voor de IE2018.  Daar zit veel moois tussen: van de hyperloop en innovatieve drones tot een drijvend mega eiland. Ook deelnemers van vorige edities tonen interesse. Sunfloat bijvoorbeeld is inmiddels weer een flinke stap verder en laat dat graag zien op de IE2018.

Een inspirerend programma

De Innovation Expo is hét epicentrum van innovatie in Nederland. Samen met verschillende partners werken we op dit moment verder aan een inspirerend en interactief programma. Zo werken we samen met netwerken en partijen zoals de topsectoren, diverse steden, Kamer van Koophandel, de Vereniging van Hogescholen, universiteiten en toegepaste kennisinstellingen, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, RVO en RWS. Samen met deze partners zorgen we dat belangrijke innovatieve doorbraken die bijdragen aan onze maatschappelijke uitdagingen aanwezig zijn.

Blijf hierover en voor ander nieuws op de hoogte via onze nieuwsbrief en social media kanalen (Twitter, LinkedIn) Hier leest u rond april ook meer over hoe zich als bezoeker kunt registreren voor de IE2018 . Neem voor vragen over de IE2018 vooral contact met ons op via IE2018@minienm.nl.

Bron: Innovation Expo


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO