Succesvolle Kick Off MKB Innovatie Top 100 in het Noorden

Noordelijke oud-deelnemers roemen Top 100: veel publiciteit én erkenning

Op 22 maart is het startschot gegeven voor de campagne om meer noordelijke innovatieve ondernemers te werven voor de MKB Innovatie Top 100. Want er zijn in Noord-Nederland zeker mooie innovatieve bedrijven die het verdienen om in deze innovatie-etalage opgenomen te worden!

Diverse stakeholders zoals VNO-NCW, NOM, SNN, provincies, gemeenten, ondernemers en diverse andere netwerken van ondernemers zijn door de KvK uitgenodigd om gezamenlijk de aftrap te doen en er met elkaar voor te zorgen dat er zoveel mogelijk ondernemers mee gaan doen. Het ultieme doel is natuurlijk dat een ondernemer uit Noord-Nederland de MKB Innovatie Top 100 van 2017 wint!

Veel publiciteit en erkenning

Tijdens de aftrap zijn Emile Stuy van Anker Stuy Verven en Vincent de Jong van MDS BV/Nosetubes ingegaan op hun ervaringen met deelname aan de MKB Innovatie Top 100. Beide ondernemers hebben aangegeven dat het hen veel publiciteit en erkenning heeft opgeleverd; Anker Stuy Verven heeft het product verder door ontwikkeld,  Ate van der Meer van Snakeware gaat met een nieuwe innovatie voor een volgende deelname aan de MKB Innovatie Top 100. En verder heeft Klaas Damstra, projectleider van de MKB Innovatie Top 100, het verloop van het proces, de criteria voor deelname en beoordeling en de rol van expertpanels en jury toegelicht.

We zijn op zoek naar jou!

Vervolgens werd de start gegeven met de primeur van de video: we zijn op zoek naar jou: een video gemaakt door en voor ondernemers.  Na de kick off hebben in ieder geval alle aanwezigen een marketingkit ontvangen met daarbij de link naar de video. En met het streven dit jaar een noordelijke ondernemer als winnaar van de MKB Innovatie Top 100 te mogen huldigen, werd de bijeenkomst onder het genot van een drankje en een hapje afgesloten.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO