Sphere Furniture & Design,
92e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Sphere Furniture & Design

Ringlaan 26
6961 KK Eerbeek
Telefoon: 06 413 341 43

Website

Castle stones

Historische stenen in een lichtgewicht jasje

Castle Stones zijn handgemaakte replica's van stenen uit historische Vlaamse, Franse en Italiaanse herenhuizen, villa's, kastelen, kloosters en kerken. Deze reproducties worden gemaakt van cement, marmerpoeder en kleurpigmenten. De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens uitstraling door nabewerking. De Castle Stones stenen zijn nauwelijks te onderscheiden van de antieke vloerbedekkingen.

Hoge belastbaarheid

Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn geschikt voor vloerverwarming en vochtige ruimtes. Tevens kunnen ze als wand- of gevelbekleding worden toegepast, zowel binnen als buiten. De stenen zijn makkelijk te hanteren bij transport en snij- en legwerk en zijn slechts acht millimeter dik. Ze zijn veerkrachtig, waardoor ze licht meebewegen met de ondervloer.

Recyclebaar

Deze op de Renaissance geïnspireerde stenen worden niet in brandovens gebakken en zijn recyclebaar. Dealers in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Zweden verkopen de replica's. Ze zijn ook via de site te bestellen.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland