Spannende weken voor innovatief mkb

En nu wordt het spannend voor alle ondernemers die de afgelopen tijd een innovatie hebben voorgedragen voor de MKB Innovatie Top 100 2018! Want wie neemt in september het stokje over van Greentom, ontwerper en leverancier van ’s werelds eerste ‘groene’ kinderwagen?

Expertpanels

In mei buigen expertpanels zich over alle voordrachten. De inschrijvingen worden beoordeeld op verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet, impact voor de branche en samenleving, originaliteit en groeipotentie. Op 25 juni worden de 100 meest innovatieve mkb-bedrijven, in de Green Village te Nieuwegein, in alfabetische volgorde aan heel Nederland getoond. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer, is hierbij aanwezig. Op 26 september presenteert de KvK de ranking van de 100 bedrijven tijdens een feestelijke bijeenkomst. Een landelijke jury stelt deze ranglijst vast.

De kracht van het initiatief

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen 12 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO