Soverin, 89e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Soverin

Logo SoverinVijzelstraat 68
1017 HL Amsterdam
Telefoon: 06 144 94 109

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Een veilige mailbox: alleen van jou!

Soverin is opgezet door internet-fans. Hun drive: het maken van innovatieve diensten, die eenvoudig zijn in het gebruik, specifiek voor niet-technische mensen die veilig gebruik willen maken van het internet. Ze hebben een veilige emaildienst, met kalender, ontwikkeld, toepasbaar voor iedereen die controle wil over zijn eigen privacy. De technologie is al langer beschikbaar. Maar zelden zo ingezet zoals Soverin dit doet. De combinatie van infrastructuur, gebruiksvriendelijkheid en eerlijkheid zorgen voor de nodige vernieuwing in de sector.

Innovatief, gebruiksvriendelijk en eerlijk

Soverin vindt dat communicatie privé is. Ze hanteren een eerlijk verdienmodel, waarbij gebruikers betalen voor gebruik (profit). Niet met persoonlijke gegevens (purpose).  Er wordt geen reclame aangeboden. Gebruiksgegevens worden niet verzameld of doorverkocht aan derden. De infrastructuur draait volledig in Nederland en op groene energie. Soverin investeert in zuinige hardware. Middels een eigen domein, heb je je eigen identiteit en plek op het web in plaats van een vreemde combinatie van je naam, geboortejaar en gmail.

Aanmelden is eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is een mobiel telefoonnummer om indien nodig het wachtwoord te herstellen. Met deze toepassing komt veilig gebruik van internet en email voor iedereen binnen handbereik.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO