SimpledCard, 24e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

SimpledCard

Logo SimpledCardHaarlemmerstraat 124 E -F
1013 EX Amsterdam
Telefoon: 020 420 0 287

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Scherm op PC. App op mobiel en betaalpassen

Simpel beheren van kleine uitgaven

SimpledCard is een uniek systeem waarbij je zelf prepaid betaalpassen activeert, uitgeeft, beheert en toewijst aan medewerkers of teams. De betaalpassen hebben een wereldwijde dekking en zijn internationaal geaccepteerd. SimpledCard heeft zakelijk betalen drastisch vereenvoudigd en maakt een einde aan het gedoe met declaraties, voorschotten, bonnetjes en kleine kassen.

Volledig in eigen hand

De kracht zit in de combinatie van het volledige proces van uitgifte van de pas tot aan declaratie wat nu volledig in eigen hand beheerd kan worden. SimpledCard is een online dienst, Software as a Service (SaaS). SimpledCard werkt volledig bankonafhankelijk, er is geen koppeling met een krediet en je hoeft geen bankrekening te openen. Een voordeel is ook dat het voor de verantwoordelijken in een organisatie veel eenvoudiger wordt om kleine uitgaven te beheren en te administreren. SimpledCard maakt korte metten met talloze bonnetjes, betaalrekeningen, credit cards en contant geld.

Meer over SimpledCard

SimpledCard heeft de ambitie om de manier waarop er door medewerkers uitgaven gedaan worden aanzienlijk te vereenvoudigen. SimpledCard is opgericht in 2013 en sinds 2015 door MasterCard aangesteld als een Member Service Provider, dat maakt de Card ook geschikt voor online betalingen. Eén van de relaties is VacantSoleil en hun beweegreden was dat zij op zoek waren naar een gemakkelijker betaal- en declaratieoplossing voor hun reizende medewerkers. Die hebben ze gevonden in de SimpledCard.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO