•  

Innovation Expo 2018, 4 oktober 2018

Beleef en ontmoet ruim 200 Nederlandse innovaties

De wereld staat de komende jaren voor een aantal grote uitdagingen. Bevolkingsgroei, tekort aan grondstoffen, energiebesparing, klimaatverandering, vergrijzing … De lijst is lang.

Uitdagingen vragen om slimme oplossingen

De wereld heeft dus behoefte aan slimme oplossingen voor die uitdagingen. Het goede nieuws is: Nederland heeft heel veel innovaties. Op de Innovation Expo, op 4 oktober in Rotterdam, zijn er meer dan 200 te beleven die ons leven kunnen verbeteren en goed zijn voor de wereld om ons heen. Er zijn daarnaast meer dan 80 sessies.

Voor professionals

De Expo is gericht op professionals: MKB en grote bedrijven, overheden, universiteiten en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties die actief zijn op de thema’s circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid, voedsel, en sleutel technologieën. Bekijk op de website van de Innovation Expo welke innovaties er op deze thema’s meedoen.

Begin september Netwerkapp

Op de Innovation Expo kun je niet alleen innovaties zien, je kunt ze beleven en ontmoetingen staan centraal. Daarom wordt er een netwerkapp ontwikkeld die begin september op de site te vinden is. Daarmee kun je vast kijken wat de diverse innovaties te bieden hebben – en alvast uitzoeken welke van de exposanten interessant zouden kunnen zijn om mee samen te werken.

Waar en wanneer?

De Innovation Expo vindt plaats in Rotterdam, op de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum, Heijplaatstraat 23. Bekijk het programma.

Deename is gratis maar aanmelden is verplicht.

Meer weten? Volg @Inno_Expo #IE2018 #MeetandMatch #NLinnovatief


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO