RosterBuster BV, 7e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

RosterBuster BV

RosterBuster logoBoekhorststraat 14
2729 AK Zoetermeer
Telefoon: 085 002 1 344

Facebook Twitter LinkedIn Google+

Website

Crew Conversations: grootste communicatieplatform voor piloten en stewardessen

In de luchtvaart is iedereen altijd onderweg. Communicatie tussen bemanningsleden onderling, met andere crews en met het thuisfront tijdens vluchten en layovers is daarom belangrijk. Generieke social media- en communictieplatforms zijn omwille van de veiligheid of onvoldoende specifieke functionaliteiten vaak niet geschikt hiervoor.

Van roosterapp naar communicatieplatform

RosterBuster uit Zoetermeer bouwde met Crew Conversations de inmiddels grootste airline crew-app in de wereld. Van een 'gewone' roosterapp evolueerde RosterBuster in korte tijd tot een multifunctioneel platform waarop gebruikers interacteren met elkaar. Door het grote aantal gebruikers is Crew Conversations het enige platform in deze branche dat mensen realtime en locatie gebaseerd bij elkaar kan brengen. Met Conversations kan een crew een gesprek starten met de crew op een vlucht of een groep van vluchten (pairing). Maar ze kunnen ook zien welke crew van hun airline in de buurt is of wie van hun vrienden een vrije dag heeft. Van roosterapps zijn er vele in de luchtvaart, maar geen enkele andere app heeft de functionaliteiten en het aantal gebruikers van Crew Conversations.

Doorontwikkeling

Crew Conversations kent inmiddels meer dan 300.000 gebruikers, piloten en stewardessen, bij meer dan 400 airlines over de hele wereld. En dat aantal groeit dagelijks. Als volgende stap wil RosterBUster met RosterBuster Conncect de airlines zelf gaan aansluiten. Zodat deze beter met hun crew kunnen communiceren. En uiteindelijk de on-the-ground-time van vliegtuigen kan verminderen.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO