RoomRaccoon BV, 59e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

RoomRaccoon BV

RoomRaccoon logoWillemstraat 15
4811 AJ Breda
Telefoon: 085 029 0 141

Facebook LinkedIn

Website

Betaalbare hotelsoftware voor de kleine hotelier

Een klein hotel runnen kent de nodige uitdagingen. De hotelier besteedt het liefst zo veel mogelijk aandacht aan zijn gasten. Maar ook vele administratieve handelingen vechten om zijn aandacht. Denk aan facturatie, het verwerken van boekingen en annuleringen, en het maken van rapportages. Standaard hotelsoftware is te duur en te ingewikkeld. RoomRaccoon sprong in dat gat en maakte betaalbare en gebruiksvriendelijke hotelsoftware voor de kleine hotelier.

Een gat in de markt

Kleine hoteliers zaten er inderdaad om te springen. Na een jaar gebruikten al meer dan 200 hotels RoomRaccoon. En op dit moment zijn dat er al meer dan 1000. Dat het concept aansloeg blijkt ook wel uit de gewonnen publieksprijs van de Horecava Innovation Award 2017. Een typische klant van RoomRaccoon heeft 1 tot 20 kamers, vaak een B&B of een klein hotel. Ze geven aan dat ze met deze hotelsoftware meer tijd overhouden voor hun gasten. Ook zijn er geen overboekingen meer en hun omzet stijgt.

Geen factuur in Excel meer

RoomRaccoon draait volledig in de cloud en een klant betaalt op abonnementsbasis voor deze online dienst. Het systeem beheert de beschikbaarheid van kamers op alle aangesloten boekingskanalen. Overboekingen behoren hiermee tot het verleden. De software maakt professionele facturen. Facturen maken in Excel hoeft echt niet meer. Directe boekingen, een belangrijke inkomstenbron voor kleine hotels, zijn mogelijk dankzij de Booking Engine van RoomRaccoon. Kortom, dankzij RoomRacoon staan de hotelgasten weer op de eerste plaats.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO