RSW BV, 14e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

RSW BV

Dr. van Deenweg 13
8025 BP Zwolle
Telefoon: 038 845 8 355

Facebook Twitter LinkedIn Google+

Website

 Mixed Palletiseer systeem van RSW BV

"De MKB Innovatie Top 100 heeft een goede opvolging, waardoor er aan publiciteit geen gebrek is. Mooi dat we erkenning krijgen voor wat we doen én dat we nu ons onderscheidende vermogen kunnen laten zien!"

Marcel van Schijndel, CEO van RSW

Optimale vulgraad vrachtauto's door baanbrekend logistiek systeem

De MXRP is een volautomatisch mixed palletiseer systeem gekoppeld aan intelligente algoritme software waarmee op hoge snelheid gemixte pallets en rolcontainers optimaal gestapeld kunnen worden. Het stapelen van gemixte pallets is voornamelijk nog een manueel proces bij een veelzijdigheid van bedrijven wereldwijd. Met de MXRP bespaart men aanzienlijke kosten in hun totale logistieke operatie. Door de veranderde (logistieke) wereldmarkt met een steeds grotere diversiteit en stijgende volumes is de MXRP een baanbrekende en zeer kosteneffectieve oplossing.

Hoge capaciteitswinst en aanzienlijke plaatsbesparing

Door de excellente samenwerking tussen software en hardware en de unieke 4-voudige grijper techniek te combineren, is men in staat maximaal 4-6 verschillende producten tegelijk te stapelen. Dit geeft naast een hoge capaciteitswinst, een aanzienlijke plaatsbesparing en draagt bij aan minder complexiteit in het totale logistieke proces. Met de gepatenteerde techniek is het mogelijk om hogere stabiele pallets en rolcontainers te stapelen. Dat zorgt voor een optimale vulgraad in de vrachtwagen. De impact is erg groot omdat er dagelijks heel veel pallet/vrachtwagen bewegingen zijn.

Voordelen MXRP

Met MXRP zijn minder vrachtwagen bewegingen nodig en zo levert MXRP economisch voordeel en draagt het in grote mate bij aan het terugdringen van CO2 uitstoot.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO