•  

Presentatie MKB Innovatie Top 100 2017

Locatie

De Rijtuigenloods, terrein ‘De Wagenwerkplaats’
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort Amersfoort
Open in Google Maps

Datum

dinsdag 27 juni 2017

Tijd

08:00 - 13:15 uur

Prijs

Gratis

Direct aanmelden

Rijtuigenloods in Amersfoort vormt op 27 juni 2017 het decor

Op 27 juni  2017,  in de Rijtuigenloods in Amersfoort, presenteert de KvK de mooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100. We starten deze inspirerende, feestelijke bijeenkomst vanaf 8.00 uur met een ontbijt. Het evenement duurt tot 13.15 uur en wordt afgesloten met een lunch mét het Innovatiekabinet.

100 innovatieve ondernemers

Tijdens deze bijeenkomst wordt duidelijk welke 100 mkb-ondernemers zich in 2017 het meest innovatief mogen noemen. Er zijn inspirerende sprekers zoals architect en innovator Thomas Rau, onder andere bekend van zijn motto ‘van bezit naar prestatie, van eigendom naar eigenslim’ en Saskia van den Muijsenberg van BiomimicryNL. Saskia laat zien dat de natuur één grote inspiratiebron is bij het oplossen van technische en organisatorische ondernemersvraagstukken

Toekomstbestendig ondernemen

In een sneltreinvaart leren de aanwezigen meer over het opschalen van innovaties en toekomstbestendig ondernemen en maken ze kennis met vele andere innovatieve ondernemers.

Direct aanmelden

Alle ondernemers die dit jaar een innovatie hebben voorgedragen ontvangen een uitnodiging. Daarnaast worden ook ondernemers van eerdere edities gevraagd of ze aanwezig willen zijn. De expertpanels en het Innovatiekabinet geven in ieder geval acte de préséance. Ben jij een innovatieve ondernemer en nieuwsgierig naar het event, de MKB Innovatie Top 100 én de 100 meest innovatieve ondernemers van dit jaar? Schrijf je voor een blad, site of krant en wil je aanwezig zijn? Stuur dan een mailbericht naar communicatieadviseur Debby van Wijngaarden van de KvK.

Bekendmaking ranking

In het najaar maken we de ranking van de Top 100 bekend en weten we wie het stokje overneemt van Yoni, de winnaars van editie 2016.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius Logo Capgemini NLO logo
Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Logo TNO Logo Nijenrode Business Universiteit