Presentatie MKB Innovatie Top 100 op 11 juni 2014

Top 100 ook in 2014 bomvol innovaties!

Welke innovatieve onderneming mag zich dit jaar de winnaar van de MKB Innovatie Top 100 noemen? Op woensdag 11 juni 2014 worden voor de 9e keer de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland gepresenteerd, ditmaal in Utrecht op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland.

Expertpanels & jury

Ruim 230 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf hebben de afgelopen tijd hun innovatie voorgedragen. De komende weken worden door de expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit en verkrijgbaarheid. Dat wordt nog een hele uitdaging, gezien het aantal voordrachten. Na de voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vast. Deze jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts, de ingediende formulieren en desk research (google, resultaten en het bekijken van websites).

Welke innovatie volgt het groene lettertype van Ecofont op?

De hoogste notering vorig jaar was voor het 'groene' lettertype van Ecofont uit Utrecht. Ecofont zorgt voor inktbesparing terwijl de kwaliteit van de afdruk behouden wordt. Het geheim is het schieten van kleine gaatjes in de letters, die onze hersenen niet kunnen waarnemen. Het trucje leidt tot besparing van papier en inkt dat oploopt tot wel 50%. Welke innovatie zal dit jaar de ranglijst aanvoeren?


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO