Op naar de 11e editie

Op 5 juli presenteert de Kamer van Koophandel de allermooiste innovatie-etalage van Nederland

Meer dan 300 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf hebben hun innovatie voorgedragen voor de 11e editie van de MKB Innovatie Top 100. De Kamer van Koophandel is ontzettend trots op deze ondernemers die lef en doorzettingsvermogen tonen en een neus voor innovatie hebben!

De expertpanels hebben inmiddels de nominaties beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. Op dinsdag 5 juli 2016 wordt bekend gemaakt, tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam mét het Innovatiekabinet, welke 100 ondernemers zich het meest innovatief mogen noemen. Dat doen we in alfabetische volgorde. De volgende dag verschijnen de namen van deze bedrijven in de Telegraaf. De landelijke jury bepaalt daarna de ranking.

Op donderdag 29 september, voorafgaand aan de Dag van de Innovatie, wordt bekendgemaakt wie in 2016 de ranglijst mag aanvoeren. Na afloop proosten we met de ondernemers op innovatie en het ondernemerschap. Er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan met elkaar. En daarna is er alle tijd om naar één van de vijf locaties te reizen, waar de dag van de Innovatie plaatsvindt.

De MKB Innovatie Top 100 wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een aantal kennispartners. Eén van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groeiambitie.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO