Ondernemers Innovatie Top 100 krijgen VIP behandeling van Provincie bij WK Softbal

Op 20 augustus 2014 ontmoetten ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 uit de provincie Noord-Holland elkaar tijdens het WK Softbal in het Nol Houtkamp Sportpark te Haarlem. Gedeputeerde Jan van Run en Linde Gonggrijp, directeur regionale relaties en dienstverlening van de Kamer van Koophandel, gingen in gesprek met deze innovatieve ondernemers.

Ondernemen is topsport

Ook de ondernemers grepen de gelegenheid graag aan om de kennismaking met elkaar te vernieuwen. Zij spraken in deze inspirerende sportieve omgeving over het effect van het meedoen aan de MKB Innovatie Top 100. Ondernemers en topsporters hebben namelijk veel overeenkomsten zoals blijven focussen op je doelen. En iedere keer weer gaan voor een topprestatie en kwaliteit. De ondernemers keken daarna naar de wedstrijd Nederland versus Groot Brittannië. Deze spannende wedstrijd werd door het Nederlandse damesteam gewonnen met 9-3.

Provincie Noord-Holland

De Provincie Noord-Holland is met 25% van de ondernemingen in de Top 100 dit jaar zeer goed vertegenwoordigd in de MKB Innovatie Top 100. Ook de winnaar komt uit deze provincie. Micanti BV behaalde de hoogste notering voor een gifvrij, zelfklevend folie dat wordt gebruikt om op scheepswanden te plakken. Bekijk alle bedrijven uit de MKB Innovatie Top 100.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO