Presentatie MKB Innovatie Top 100 2016 - 29 september 2016

Nederlands MKB op voetstuk in Klokgebouw Eindhoven

Welke innovatieve onderneming mag zich dit jaar de winnaar noemen? Op 29 september  worden voor de 11e keer de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland gepresenteerd, ditmaal in het Klokgebouw in Eindhoven.

Aanmelden

Aftellen van honderd naar één

De rode loper ligt al klaar en binnen, in het prachtige Klokgebouw, bruist de energie. Er wordt afgeteld van honderd naar één en tal van innovaties getoond. Eric Pieters, de afgelopen zes jaar mede-eigenaar/commercieel directeur van Micanti en winnaar van de MKB Innovatie Top 100 2014, deelt zijn ervaringen. Hij laat zien hoe hij er tóch in is geslaagd een innovatieve technologie in een conservatieve industrie te verkopen. En dan ook nog eens een product dat lijkt op een tapijt en op een schip moet worden geplakt! Ruud Koornstra, de Premier van Oplossingen en juryvoorzitter, leest de officiële innovatierede.

Jury

Een deskundige jury stelde de ranking van de MKB Innovatie Top 100 vast en beoordeelde de nominaties op basis van originaliteit, impact, verkrijgbaarheid en omzetpotentie. De jury, voorgezeten door Ruud Koornstra, was het vorig jaar unaniem eens over de winnaar van de 10e Top 100: Luxexcel uit Kruiningen, met optische lenzen uit de printer.

Aanwezig zijn? Meld u snel aan:

Aanmelden presentatie MKB Innovatie Top 100


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO