MosquitNo BV, 17e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

MosquitNo BV

Logo MosquitNoKapellerlaan 19
6041 JB Roermond
Telefoon: 0475 333 462

Facebook Twitter LinkedIn

Website

MosquitNo cosmetica artikelen

Nieuwe anti-muggen cosmetica van MosquitNo BV

Geen last van muggen én veilig bruin worden. Wie wil dat niet? Dat kan met de nieuwe anti-muggen cosmetica van MosquitNo BV. De cosmeticalijn bestaat uit zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30, after sun crème, body moisturizer en parfum voor mannen en vrouwen. Het speciale van de cosmetica is dat ze zowel een uitstekende bescherming bieden tegen agressieve muggen (malaria, dengue en tiger) als bescherming bieden voor de zon.

Bescherming

MosquitNO BV is specialist in het ontwikkelen, produceren en distribueren van innovatieve anti-muggen en anti-insecten producten. Met de anti-muggen cosmetica bieden zij een twee-in-één oplossing aan de wereld: bescherming tegen het gevaar van muggenbeten én bescherming tegen de gevaren van zonnestralen. Ieder jaar sterven immers 800.000 mensen aan de beet van de mug. Tevens worden rond de 3 miljoen mensen geïnfecteerd met een ziekte. Dit brengt hoge kosten met zich mee en zorgt voor en heleboel ellende.  Met de beschermende producten van MosquitNo kan ook huidkanker voorkomen worden.

Don’t bite

MosquitNo is in 2009 gestart. Het bedrijf uit Roermond heeft naast de nieuwe anti-muggen cosmetica ook andere anti-insecten producten in het assortiment. Denk hierbij aan speciale citronella armbandjes met een modieuze uitstraling en kleding met nano-technologie die insecten op afstand houdt. Alle producten worden via internet verkocht met de slogan ‘don’t bite me please’.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland