Mofixx BV, 46e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Mofixx BV

Logo MofixxPantheon 26
7521 PR Enschede
Telefoon: 053 480 3 927

Website

Mofixx laparoscoophouder in operatiekamer

Solo Surgery mogelijk dankzij Mofixx

De Mofixx laparoscoophouder maakt het werk van de chirurg makkelijker, de kosten voor het ziekenhuis lager en zorgt voor betere werkomstandigheden in de operatiekamer.

Bestaande laparoscoophouders moeten met minimaal 2 handen ge(re)positioneerd worden. Computergestuurde robotarmen zijn erg duur, groot en hebben hoge operationele kosten. De innovatieve, gepatenteerde Mofixx houder is een uitstekend alternatief. Deze houder fixeert tijdens minimaal invasieve ingrepen endoscopen en andere instrumenten in iedere gewenste positie. Daarnaast zorgt de houder dat de endoscoop op een intuïtieve manier en met één hand verplaatst kan worden: “drag and drop”.

Lagere kosten en betere werkomstandigheden

Door zijn eenvoud en lage kosten is de Mofixx houder een uitstekend economisch alternatief voor de dure, computergestuurde robotarmen. Daarnaast zorgt deze houder voor trillingvrije monitorbeelden doordat de chirurg in staat is om zelf, zonder de OK-assistent, de camera te verplaatsen en te fixeren. Bovendien zorgt deze innovatieve houder voor betere ergonomische werkhouding en hiermee voor betere werkomstandigheden in de operatiekamer. Mofixx maakt “solo surgery” mogelijk.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO