Mobeye BV, 98e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Mobeye BV

Poeldonkweg 5
5216 JX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 785 0 858

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Mobeye Argos

Alarmsysteem op batterijen is overal inzetbaar

De Mobeye Argos is een compact all-in-one GSM inbraak alarmsysteem, dat geheel op batterijen functioneert. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid het apparaat te gebruiken op plaatsen die voorheen niet beveiligd konden worden vanwege gebrek aan stroomvoorziening: garageboxen, voorraadlocaties, boten, caravans of leegstaande panden.

Bewegingsmelder en GSM-kiezer

De Mobeye Argos kent een onder andere een inbraakalarm, temperatuuralarm, inluisterverbinding en is tijdgestuurd in- en uitschakelen. Daarnaast kan het apparaat communiceren via de Mobeye Internet Portal. Dit geeft de gebruiker extra mogelijkheden zoals extra functies en beheer via een beschermde internet omgeving. Het heeft een ingebouwde bewegingsmelder en GSM-kiezer. Na een alarm belt of sms't het de ingestelde contactpersonen en is het mogelijk mee te luisteren met de geluiden ter plaatse.

Snel te plaatsen

Het systeem is snel te plaatsen, zonder installatiewerk en dat maakt het ook geschikt voor tijdelijk gebruik. Gebruikers zijn particulieren, politie, defensie en surveillancebedrijven.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo TNO   Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland