Mindful Run, 78e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Mindful Run

Logo Mindful RunCornelis Koningstraat 5 B
6862 CK Oosterbeek
Telefoon: 06 487 96 219

Facebook  

Website

Met aandacht hardlopen of wandelen vermindert stress

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar het hier en nu met een open en niet-kritische blik. Het Mindful Run concept combineert dit met ademhalingstechnieken en hardlopen of wandelen. Het toepassen van deze technieken vermindert stress en vergroot uithoudingsvermogen. Het bedrijf heeft vanaf juli 2016 180 gecertificeerde instructeurs in Nederland en België opgeleid en daarnaast nog 30 Mindful Run gecertificeerde wandelcoaches.

Medicijn tegen burnout klachten

Eén miljoen Nederlanders zitten tegen een burnout aan. Mindful Run helpt een burnout voorkomen. De ademhalingstechnieken zorgen voor een optimale ademhaling bij het hardlopen of wandelen. Hardlopen en wandelen helpen gezondheidsproblemen te voorkomen. Mindful Run biedt verschillende mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. Van een 5-weekse cursus of individuele coaching tot aan ééndaagse events en incompany workshops voor bedrijven.

Meer energie

Het hoofd leegmaken, meer genieten van het moment, bewust zijn van de eigen loophouding, aandacht voor de kracht en energie in het lichaam. Het zijn zo wat effecten van Mindful Run. Met een betere ademhaling gaat het hardlopen of wandelen gemakkelijker. Mindfulness biedt daarnaast inzicht in de manier van denken en vermindert stress. Maar het belangrijkste resultaat van Mindful Run is méér energie!


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO