MetaFactory, 96e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

MetaFactory

Logo MetaFactoryZekeringstraat 19 B
1014 BM Amsterdam
Telefoon: 06 533 14 001

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Code

Softwarefabriek assisteert ontwikkelaars

Snel en foutloos broncodes schrijven, dat is toch wat iedere ontwikkelaar wil? Want handmatig software typen is tijdrovend en foutgevoelig. Metafactory helpt hen daar bij zodat ze kunnen excelleren in waar ze goed in zijn: oplossingen bedenken. MetaFactory is momenteel beschikbaar voor AngularJS en Java. Aan de ondersteuning van andere talen als C# en Python patterns wordt gewerkt.

Automatiseren

MetaFactory biedt uitkomst. MetaFactory is een softwarefabriek waarmee ontwikkelaars hun ontwikkelwerk kunnen automatiseren. Dit levert allereerst snelheidsvoordeel op, maar geeft ook veel meer controle over de broncode. Als een klant of ontwikkelaar zelf een aanpassing wenst, kan dat snel, consequent en overal worden doorgevoerd.

Stijgende productiviteit

De kracht van MetaFactory is dat broncode op een geautomatiseerde manier wordt geproduceerd, terwijl de ontwikkelaar altijd volledige controle houdt over het resultaat: elke regel broncode kan worden beïnvloed. Software ontwikkeling automatiseren met MetaFactory biedt enorme voordelen bij projecten met veel tabellen en terugkerende patronen. Hoe meer tabellen/entiteiten er voorkomen, hoe waardevoller MetaFactory wordt. Bij automatische productie van broncode neemt de kwaliteit van het eindproduct toe, stijgt de productiviteit van de ontwikkelaar, zijn projecten sneller op te leveren én neemt het werkplezier toe!


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO