MKB Innovatie Top 100 in de spotlights bij BNR

Projectleider Klaas Damstra doet verslag

"Het is dinsdagmiddag, 11 april 2017, 14.55 uur. De spanning bouwt langzamerhand op, want over 10 minuten zijn we live op BNR Nieuwsradio. Na een kennismaking met MKB Innovatie Top 100 deelnemer Arno Bruining, die voor dit programma van Hoogezand naar Amsterdam was komen rijden, en met de producent en presentator was het nu tijd het programma Eyeopeners te beginnen en ons verhaal over innovatie te vertellen. Na het nieuws van 15.00 uur gaan de lampen bij de microfoons aan en zijn we live voor de luisteraars. Ondernemer Arno Bruining van Arox Logistics trapt af met de uitleg van zijn innovatie: een drone die in 15 minuten de gehele voorraad van een magazijn kan inventariseren. Een nieuwe technologie met een heldere en succesvolle businesstoepassing die daarmee een mooi voorbeeld is van innovatie in het MKB. Presentator Meindert Schut bevraagt hem dan ook uitgebreid op niet enkel zijn innovatie, maar ook de impact voor de maatschappij en de groei die er mee bereikt kan worden.

In de spotlights

Vervolgens mag ik de aanleiding voor ons bezoek toelichten: de MKB Innovatie Top 100. Deze week is de laatste week voor de deadline voor inschrijving, en dus een mooie gelegenheid om de MKB Innovatie Top 100 in de spotlights te zetten. Na ons item werd de uitzending afgesloten door Lennart van der Ziel van de Travis Translator, die weer een gehele andere hoek van innovatie liet zien met zijn zakvertaalmachine.

Aanmelden kan nog tot 15 april 2017

We hopen dat nog meer innovatieve ondernemers het voorbeeld van Arno en Lennart volgen en zich ook aanmelden als deelnemer voor de MKB Innovatie Top 100. Ondernemers die mee willen doen hebben nog maar weinig tijd om hun innovaties in te dienen, want de inschrijving sluit al op 15 april 2017."


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO