Liquidseal Holding BV, 4e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Liquidseal Holding BV

Logo LiquidsealSchuttersveld 9
2316 XG Leiden
Telefoon: 071 301 4 314

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Liquidseal neveldouche bij rozen

Neveldouche houdt rozen langer mooi

Wie het demonstratiefilmpje van Liquidseal op Youtube bekijkt, ziet prachtige roze rozen voorbij komen, hangend in een transportsysteem. Elke roos wordt keurig langs een neveldouche geleid die de rozenblaadjes voorziet van een vochtig filmlaagje. Het laagje is bedoeld om de houdbaarheid en dus de kwaliteit van de rozen te verlengen. Met deze innovatie streeft Liquidseal uit Oegstgeest ernaar om de levensduur van agrarische producten op een mens- en milieuvriendelijke manier te verlengen.

Niet alleen rozen

Liquidseal is er niet alleen voor rozen, maar ook voor gerbera’s, leliebollen en tropisch fruit. Elke fruit- en bloemsoort heeft andere eigenschappen. De samenstelling van Liquidseal verschilt daarom per soort. Het filmlaagje gaat verdamping van de producten tegen. Door de agrarische producten hiervan te voorzien, is het bedrijf in staat het gebruik van bestrijdingsmiddelen sterk terug te brengen.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

De voordelen van het product gaan verder dan het milieuvriendelijke karakter, zoals de reductie van bestrijdingsmiddelen en verlaging van het energiegebruik. Door verlenging van de houdbaarheid gaat er namelijk veel minder eindproduct verloren. De kwaliteit van de leveringsketen verbetert hierdoor aanzienlijk. Liquidseal brengt met deze innovatie een uniek product op de markt. De toepassing is dan ook wereldwijd geoctrooieerd voor toepassing op bloembollen, bloemen en fruit.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO