Lightwell BV, 99e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Lightwell BV

Lightwell logoJoop Geesinkweg 145
1114 AB Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon: 020 240 1 020

Twitter LinkedIn

Website

Weergave module opties lightmotionlantaarnpaal

Smart lantaarnpaal maakt steden geschikt voor internet of things

De toenemende verstedelijking en technologische ontwikkelingen hebben geleid tot het concept van de slimme stad. Die is duurzaam en biedt inwoners meer veiligheid, meer gemak en meer efficiency. Steden als Amsterdam en Eindhoven brengen dit concept al in de praktijk. De multifunctionele LightMotion-palen LightWell BV uit Amsterdam kunnen een belangrijk element zijn van de slimme steden in de toekomst.

Geïntegreerde functionaliteiten in 1 apparaat

De LightMotion ziet er uit als een straatlantaarn met een modern design. De LightMotion biedt energiezuinige verlichting door middel van ledlampen, maar kan nog veel meer. Zo is deze tegelijkertijd een intelligente laadpaal voor elektrische auto’s, een wifizendmast, een parkeerautomaat en een bewakings-/observatiesysteem met ingebouwde camera’s. De integratie van functies maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de intensiteit van de straatverlichting aan te passen aan de drukte op straat of het weer. En het kan automobilisten naar vrije parkeerplaatsen leiden. Het ingebouwde laadstation kan ook ingebouwd worden in bestaande straatlantaarns.

Wereldwijde interesse

Er zijn inmiddels al palen geplaats in Rotterdam en Kopenhagen. Wereldwijd hebben diverse steden, waaronder Beijing en Los Angeles al interesse getoond in de Light Motion.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO