KeenDelivery, 32e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

KeenDelivery

Logo KeendeliveryWiltonstraat 41 3e verdieping
3905 KW Veenendaal
Telefoon: 0318 513 813

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Nooit meer een pakketje aannemen voor de buren

KeenDelivery - in 2016 nog bekend als Jet Verzendt - behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2016 wonnen zij daarmee voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award. KeenDelivery maakt verzenden makkelijk voor webshops, bedrijven en consumenten. Met de Last Mile plugin voor webshopsoftware is het aantal succesvolle eerste bezorgingen nu veel hoger.

Last Mile is hot

In bijna 40% van de gevallen komt een pakket niet meteen bij de geadresseerde. Het gaat letterlijk mis in de last mile. De online shopper is niet thuis waardoor de vervoerder opnieuw het pakket moet aanbieden of afleveren bij de buren. De Last Mile plugin voor webshopsoftware biedt optimale bezorgopties voor online shoppers. Overdag, ’s avonds, in het weekend, in specifieke tijdvakken, bij een afhaalpunt, het is allemaal mogelijk. Resultaat: veel meer succesvolle eerste bezorgingen, tevreden klanten en minder vervoerbewegingen.

Optimaal van verzender naar ontvanger

KeenDelivery werkt samen met veel vervoerders. De diverse bezorgopties van deze vervoerders komen bijeen in de Last Mile plugin. De plugin is beschikbaar voor de meest gebruikte webshopsoftware. Voor elk adres en elk bezorgmoment is dan een optimale bezorgmogelijkheid beschikbaar. Een webshop krijgt minder vragen over de bezorging van pakketten. Conversie neemt toe omdat hun klanten eerder terugkeren voor nieuwe aankopen. Zo wordt de last mile nu een big smile.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO