MKB Innovatie Top 100 in 2014

De belangrijkste prijs voor innovatieve ondernemingen

De nieuwe Kamer van Koophandel organiseert en presenteert ook dit jaar de belangrijkste prijs voor innovatieve ondernemingen.

De nieuwe Kamer van Koophandel stimuleert ondernemers te groeien en innovatie is daar een belangrijke pijler van. Afgelopen acht jaar is de MKB Innovatie Top 100 onder regie van Syntens Innovatiecentrum uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is en het vergroten van de kansen van innovatieve ondernemers.

Vernieuwde opzet

Dit jaar organiseert de Kamer van Koophandel de MKB Innovatie Top 100 in een vernieuwde opzet. Niet alleen wordt het netwerk van de afgelopen acht edities MKB innovatie Top 100 actief ingezet als inspiratiebron voor de nieuwe generatie succesvolle innovatieve ondernemers, ook wordt gebruik gemaakt van de kennis en data van de Kamer van Koophandel. Het netwerk aangevuld met deze informatie zorgt ervoor dat er eind juni 2014 weer 100 toppers in de schijnwerpers gezet kunnen worden!

De MKB Innovatie Top 100 zal worden voorgezet zonder initiatiefnemer en innovatiepromotor Herman Poos. Het projectteam is Herman dankbaar voor zijn bijdrage aan het initiatief. Mede door Herman is de prijs uitgegroeid tot wat deze nu is! Nederland heeft een innovatief MKB waar we trots op mogen zijn. Om deze bedrijven de waardering te geven die zij verdienen, organiseert de Kamer van Koophandel de MKB innovatie top 100 dit jaar voor de 9e keer.

Meer weten over innovatie?

Voor meer pers informatie neem contact op met Debby van Wijngaarden. Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met projectleider Marije Hovestad.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO