Kamer van Koophandel organiseert Week van de Financiën

Vijf bijeenkomsten over geldzaken en financiering

Veel ondernemers zijn onzeker over hun financiële kennis. Uit onderzoek van de KvK van eind vorig jaar blijkt dat ondernemers die aangeven veel kennis van geldzaken te hebben, vaak beter presteren dan ondernemers die aangeven minder kennis te hebben. Voor ondernemers die hun basiskennis van geldzaken willen vergroten en meer willen weten over de mogelijkheden van financiering, organiseert de KvK de Week van de Financiën van 13 tot en met 17 februari. De Week van de Financiën is op vijf locaties in het land te bezoeken: maandag in Eindhoven, dinsdag in Rotterdam, woensdag in Amsterdam, donderdag in Zwolle en vrijdag in Nieuwegein

Programma

De bijeenkomsten vinden iedere dag plaats van 13.30 uur tot 19.30 uur. Jacqueline Zuidweg, Pim Betist en Renate Schutte wisselen elkaar af als dagvoorzitter. Zij zullen enkele ondernemers uit de regio interviewen over hun ervaringen met financieringen. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan kennissessies over grip op financiën, financieringsmogelijkheden, het voorbereiden van een financieringsaanvraag. Op het Financieel Plein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen klaar voor persoonlijk advies.

Aanmelden

Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/geldzaken. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO