KVK Startersdag4Kids

Startersdag4Kids: durf te dromen

  • Event voor ondernemende kids van 8 tot en met 12 jaar
  • Durf-te-dromen-show met Dolores Leeuwin, o.a. bekend van Het Klokhuis
  • Workshops voor kinderen en ouders

Locatie:
Jaarbeurs Media Plaza Utrecht
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Datum:
Zaterdag 4 november

Tijd:
12:30 - 16:45 uur

Prijs:
Gratis

Speciaal voor ondernemende kinderen

Een webshop, een eigen ontbijtservice, een winkel vol oude platen, een eigen kledinglijn: steeds meer kinderen beginnen een eigen bedrijf. Hoe doe je dat eigenlijk, een bedrijf opstarten en runnen? Hoe kom je bijvoorbeeld op een idee en hoe maak je er een echt bedrijf van? Kinderen bruisen van de goede ideeën, maar vinden het soms lastig om er concreet invulling aan te geven. Speciaal voor die ondernemende kinderen, in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, organiseert de Kamer van Koophandel de Startersdag4kids, van 12:30 tot 16:45 uur. Kom dus zaterdag 4 november samen met je kinderen naar de Jaarbeurs in Utrecht om dit event bij te wonen.

Meer informatie en aanmelden: www.kvk.nl/startersdag4kids

Durf-te-dromen-show

Er wordt afgetrapt met de spetterende Durf-te-dromen-show gepresenteerd door Dolores Leeuwin, onder andere bekend van Het Klokhuis. Kinderen kunnen ook meedoen aan workshops vloggen, logo tekenen, programmeren en nog veel meer. Voor ouders is er de mini-cursus ‘Help, mijn kind wil Ondernemen’. En is het speciale Vraag-Maar-Raak-Plein ingericht waar deskundigen vragen over het ondernemerschap beantwoorden

Pitchwedstrijd

Daarnaast is er een heuse pitchwedstrijd. Heeft jouw kind oplossingen voor dagelijkse problemen? Een handigheidje om het leven makkelijker te maken? Meld hem of haar dan aan voor de pitchwedstrijd. Op de Startersdag4kids presenteren ze kort hun ideeën, plannen of dromen voor een deskundige jury. En ze maken kans op mooie prijzen. Aan het einde van de middag kunnen bezoekers uit hun dak gaan met DJ Pieter Gabriel (12 jaar).


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO