Innovatie Event 'Smart Industry'

Big meets Small via Capgemini en de Kamer van Koophandel

Er zijn een aantal redenen om deel te nemen aan het 'Innovatielaboratorium', dat Capgemini en de Kamer van Koophandel, speciaal voor u organiseren. Uw neus voor innovatie komt op 29 juni goed van pas!

De meest boeiende reden

De presentatie van Frank Wammes van Capgemini over Smart Industry. Frank neemt u mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Het heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. Bij Smart Industry draait het om het optimaliseren van productie en levering met inzet van ICT. Slimmere machines en robots communiceren onderling, sporen zelf hun fouten op en herstellen die fouten. Met Smart Industry wordt de interactie tussen mens en machine een stuk beter. Smart Industry maakt nieuwe businessmodellen mogelijk! Meer informatie: www.kvk.nl/smartindustry

De meest interessante reden

Tijdens het 'Innovatielaboratorium' komt u in gesprek met grote, potentiele klanten. Grote spelers, uitgenodigd door Capgemini, vertellen over hun concrete innovatie-uitdagingen. Voor u een mooie kans om uw innovatiekracht te tonen en zo mogelijk nieuwe business te creëren. Grote ondernemingen geven aan vaak niet zonder de kennis en kunde van MKB-ondernemers te kunnen en zeggen er zelf ook moeite mee te hebben om deze kennis te vinden. Daarom slaan Capgemini en de Kamer van Koophandel deze brug tussen Corporate en zeer Grootzakelijk bedrijfsleven en het MKB.

Compact programma met veel winkansen

Maar er zijn meer redenen om u aan te melden… de bijeenkomst vindt plaats in het auditorium bij het inspirerende InnovatieLab in het gebouw van Capgemini, u treft ondernemers die vorig jaar óók een plaats in de MKB Innovatie Top 100 hebben veroverd, evenals deelnemers uit het programma LiveWIRE en startups. U krijgt als MKB'er uw eigen tafel met stroomvoorziening (230 V) zodat u uw innovatie in tekst of beeld kunt tonen. U kunt daarvoor een uur eerder in de zaal terecht voor eventuele 'opbouw', 14:30 uur in plaats van de officiële inloop om 15:30 uur. Het programma is compact, u bent er geen hele dag aan kwijt (van 14.30 tot maximaal 18.30 uur), maar kan u veel opleveren!

Direct aanmelden

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met René Zijtregtop of tel. 06 2280 9687


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO