Illumade BV, 22e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Illumade BV

Logo IllumadeEmmakade 59
8921 AG Leeuwarden
Telefoon: 085 401 9 637

Facebook Twitter 

Website

Lightswing

Licht waar jij het wilt

Lichtpunt op een onhandige plek? Je interieur aanpassen? Tafel een kwartslag draaien? huiswerkplek? De Lightswing zorgt ervoor dat een hanglamp altijd op de plek hangt waar jij dat wilt! Door simpel draaien en schuiven verplaats je elke hanglamp in een handomdraai!

Universeel systeem

In veel woningen zitten de verlichtingspunten niet op de juiste plek. Hierdoor zijn de plafonds rondom de verlichtingspunten vaak beschadigd of hangen er allerlei draden en kabelgootjes los van het plafond. De Lightswing is het eerste universele systeem dat er voor zorgt dat hanglampen makkelijk en snel te verplaatsen of tijdelijk te verwijderen zijn.

In één simpele beweging

De Lightswing is een Nederlandse uitvinding waarmee je snel en gemakkelijk hanglampen kunt verplaatsen. Het bestaat uit een ronde grondplaat, een schuifbare en draaibare arm en een snelkoppeling. De grondplaat monteer je over je lichtpunt. Je hanglamp monteer je aan de snelkoppeling. Door schuiven en draaien van de Lightswing kun je je hanglamp met een simpele beweging verplaatsen. Hij kan in alle richtingen tot 80 centimeter verschuiven. Met de handige snelsluiting aan het uiteinde kun je snel lampen wisselen. Of tijdelijk weghalen. Bijvoorbeeld voor een feestje.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO