Horus View and Explore BV, 19e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Horus View and Explore BV

Logo Horus View and Explore BVVerbindingsweg 18
9781 DA Bedum
Telefoon: 050 309 6 214

Facebook Twitter LinkedIn

Website


Stop de stropers

Twee zien meer dan één. Dat geldt zeker voor het stroper detectie systeem. De anti stropers dienst in de wildparken van Afrika gaan met dit systeem op pad. Het systeem scant real-time de omgeving in een straal van 2 km rondom het voertuig door op slimme wijze meerdere sensoren te koppelen en slimme algoritmen op deze data los te laten. Zo ziet het systeem sporen van mensen die voor het menselijk oog niet waarneembaar zijn en stuurt bij een alarm een camera aan die de agenten een gedetailleerd beeld geeft van de potentiële stroper. Het systeem kan in volledige duisternis scannen.

Snel scannen

Stropen gebeurt nog steeds op grote schaal en de financiële belangen worden steeds groter. Om dieren te beschermen en voor volgende generaties veilig te stellen is het noodzakelijk om stropers tegen te houden. Deze technologische oplossing biedt hiervoor een hele mooie en grote stap. Het maakt het mogelijk om grote gebieden snel te scannen op stropers activiteiten.

Tijdwinst cruciaal

Deze oplossing is zeer vernieuwend ten opzichte van de bestaande werkwijze waar het zoeken naar sporen op traditionele wijze plaatsvindt. Dat gaat erg langzaam waar juist snelheid is geboden. De tijdwinst die het detectie systeem oplevert, is cruciaal en van levensbelang


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO