Findest BV, 70e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Findest BV

Findest logoBoelelaan 1085, Amsterdam Venture Studios
1081 HV Amsterdam
Telefoon: 020 893 2 700

LinkedIn

Website

Robot

Enthousiaste reacties
"Wat een eer voor het team en IGOR^AI om een jaar lang officieel bij de 100 meest innovatieve MKB'ers van Nederland te horen. De uitreiking was pas gisteren, en we hebben nu al tientallen enthousiaste reacties van klanten en vrienden gekregen. De MKB Innovatie Top 100 is de ideale manier om je te profileren als innovatief bedrijf!"

Vincent Franken, Findest

De intelligente weg naar innovatiekracht

Innovaties, innovaties, innovaties. 10.000 innovaties! Die wil het Amsterdamse Findest op gang brengen. Hoe zij dat doen? Met de kunstmatige intelligentie die ze IGOR^AI noemen. IGOR^AI is een zoeksysteem dat slim technologische oplossingen vindt door wetenschappelijke literatuur te lezen. Het is een ideaal en laagdrempelig hulpmiddel voor ingenieurs om snel de juiste technologie te vinden.

Innovatieversnelling

IGOR^AI versnelt dus het vinden van de juiste kennis voor R&D-ingenieurs. Findest heeft zelf speciaal getrainde 'technologie scouts' in dienst. Met hulp van IGOR^AI halen zij technologische vindingen sneller boven water zodat innovatieprojecten eerder van start gaan. De 10.000 innovaties in 10 jaar tijd moeten innovaties opleveren waar miljoenen mensen van profiteren en die de wereld verbeteren.

Zoekvraag

Om IGOR^AI aan het werk te zetten, moet de gebruiker samen met de Findest technologie scouts een goede zoekvraag formuleren. Findest is ervan overtuigd dat innovaties helpen om de wereld te verbeteren. Deze zomer dagen zij daarom (potentiële) klanten uit om een duurzaam innovatievraagstuk voor te leggen. Dan zoekt IGOR^AI er een passende technologie bij. 


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO