De feestelijke tiende Top 100

Van nu tot aan de bekendmaking

Inschrijven voor de 10e editie van de MKB Innovatie Top 100 is niet meer mogelijk. In het najaar (eind augustus of begin oktober) wordt bekend gemaakt hoe de MKB Innovatie Top 100 eruit ziet en wie dit jaar de ranglijst mag aanvoeren. De Kamer van Koophandel is ontzettend trots op ondernemers zoals u, die lef en doorzettingsvermogen tonen en een neus voor innovatie hebben! Mocht u zich niet ingeschreven hebben, houd dan de website in de gaten en zorg dat u er volgend jaar wél bij bent!

Expertpanels

De komende weken worden de nominaties beoordeeld door expertpanels. Deze expertpanels hebben verstand van de sectoren en weten wat er speelt. Elk panel bestaat uit een ondernemer, een journalist of branchespecialist en een adviseur van de Kamer van Koophandel. Er zijn 8 expertpanels.

Criteria

De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en groei(ambitie). Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. De afgelopen tien jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

100 bekend voor de zomervakantie

We verwachten begin juli bekend te kunnen maken welke 100 bedrijven een plekje hebben veroverd. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de expertpanels. Ook zal de jury de websites van de ondernemingen bekijken en ‘onderzoek’ doen door gebruik te maken van Google. Tijdens een feestelijke en bijzondere bijeenkomst eind augustus óf begin oktober presenteren we met trots de definitieve ranking.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO