Dyslexie Test & Tips, 100e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Dyslexie Test & Tips

Dyslexie Test & Tips logoRozenlaantje 1
1251 BW Laren
Telefoon: 035 531 0 066

Facebook 

Website

App Dyslexie Test & Tips op mobiele telefoon

In de BusinessBolide van Business and Bubbles vertellen ondernemers Trudy van Dyslexie Test & Tips en Thiëmo van de Fawaka Ondernemersschool over hun innovaties.

10 minuten dyslexietest

Dyslexie is lastig vast te stellen. Dat komt omdat het wel in grote lijnen bij mensen hetzelfde is, maar ieder zo zijn specifieke problemen en strategieën heeft. Met deze Dyslexie App is dyslexie echter binnen 10 minuten vast te stellen. Iemand met dyslexie kan sneller aan de slag met een behandelplan. Dat bespaart een hoop frustratie en achterstand op bijvoorbeeld school.

Gedragsprofiel

Hoe denkt - leert - leest - praat - luistert iemand met dyslexie? Op basis van jarenlange ervaring met dyslectische kinderen is een gedragsprofiel opgesteld. Dyslectische mensen leren anders en zijn gebaat bij een ander type onderwijs. Met kleine aanpassingen leren zij net zo goed lezen als ieder ander mens.

Ook in de werkomgeving is hun gedrag net even anders. Het invullen van het gedragsprofiel helpt om mensen met dyslexie ook in het werk de juiste ondersteuning te bieden. De app bevat meer dan 150 tips voor op school - voor thuis - tijdens de studie en op het werk.

Vijf sterren app

De app is beschikbaar in diverse stores en daarmee voor iedereen toegankelijk. Iedereen kan voor zichzelf de test maken maar ook voor anderen zoals familie, vrienden en collega’s. De snelle test is zeer praktisch en het gedragsprofiel is uniek in de wereld. De app is er in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. The Educational App Store heeft de app met 5 sterren (max) en een fantastisch review gehonoreerd.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO