ConstruSteel ERP Software, 45e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

ConstruSteel ERP Software

Constructeel logoKroezenhoek 1
7683 PP Den Ham
Telefoon: 0546 678 300

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Stevige concurrentie in de staalbouw

De bouw en zeker de staalbouw is een zeer concurrerende markt. De kosten zijn hoog, de marges klein. Een groot deel van de kosten van een bouwproject heeft te maken met transport van de materialen. Bij voorbeeld door incomplete vrachten, fouten of gebrek aan informatie. Met name voor internationale projecten is de impact van het moeten naleveren van ook slechts één ontbrekend constructiedeel enorm.  Er ontstaat stagnatie op de bouwplaats met bijbehorende boetes.

Controle op het logistieke proces

ConstruSteel heeft een app ontwikkeld voor deze specifieke logistieke werkzaamheden. De applicatie kan snel zowel inkomende als uitgaande vrachten op detailniveau verwerken. Het complete logistieke proces wordt simpel afgehandeld. De app geeft inzicht in de actuele status. Dit kan op alle plekken waar vrachten worden geleverd en geladen. Deze applicatie wordt geïntegreerd met ERP-software die veel bedrijven al gebruiken. Incomplete vrachten en naleveringen door fouten of gebrek aan informatie zijn met deze app verleden tijd.

Hogere efficiency verstevigt de concurrentiepositie van staal ten op zichte van bijvoorbeeld beton. En draagt zo ook bij aan een duurzamer klimaat. Staal is 100% recyclebaar. In tegenstelling tot beton waarbij het slopen enorm veel puin en afval ontstaat.

Er is al vanuit diverse landen interesse voor deze innovatieve software. Er is een wereldmarkt te winnen.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO