Blue Carpet Group BV, 75e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Blue Carpet Group BV

Logo Blue Carpet Group BVOude Utrechtseweg 16
3743 KN Baarn
Telefoon: 035-6261466

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Mobiel met app plus schematische weergave van de mogelijkheden.

Zicht op jezelf

Op zoek naar een baan? Gebruik dan Profile Manager van Blue Carpet Group BV en vergroot je kans op een perfecte match. Met Profile Manager krijg je als individu inzicht in je talent via allerlei vernieuwende functies en technieken gebaseerd op big-data. Je zorgt voor eigen input, krijgt feedback en kunt allerlei informatie uit andere bronnen toevoegen om jouw persoonlijke presentatie compleet te maken. Werkgevers gebruiken Profile Manager om de beste talenten te selecteren.

Profilering 3.0

Profile Manager is de moderne variant van het standaard CV. Het is een online presentatieprofiel, is gekoppeld aan de eigen social media-profielen en stelt de gebruiker in staat zichzelf voor verschillende doeleinden zo optimaal mogelijk te presenteren. De gebruiker kiest zelf welke informatie hij met wie deelt en kan met de track & trace functie de activiteit op zijn profielen monitoren. Het systeem biedt ook inzichten in de waarde van het profiel, relevante arbeidsmarkttrends, ontwikkelmogelijkheden en carrièrekansen. Elk individu kan met Profile Manager zijn zelfbeeld ontdekken, aanscherpen en toetsen aan de arbeidsmarkt. Profile Manager draagt daarmee bij aan duurzame inzetbaarheid.

Talent

Blue Carpet heeft in Profile Manager al haar expertise op het gebied van talent management en software bij elkaar gebracht. Met de variant Profile Manager Incompany krijgen organisaties zicht op welke kennis en expertise zij in huis hebben. De variant van Profile Manger als wervingsplatform heet Profile Manager Recruit.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO