Black Box Engineering BV, 67e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Black Box Engineering BV

Logo Black Box engineering BVZanddelweg 1
5428 NW Venhorst
Telefoon: 0492 359 086

Website

ODAR getoon op een kaart inclusief dashboard op scherm

Jan van Melis:
"Trots op plaats in MKB Innovatie Top 100"

Onderhoud en storingen beter onder controle met ODAR

Storingen bij spoorwegen en overige infrastructure kosten veel tijd en geld (herstelwerkzaamheden en gevolgschade als gevolg van uitval van treinen en vertragingen). ODAR is een universeel signaleringssysteem dat storingen in materieel en machines in alle branches kan voorspellen. Onderhoud uitvoeren wordt eenvoudiger, goedkoper én milieuvriendelijker (CO2) doordat monteurs gericht met juiste materialen naar een storingslocatie gaan.

Inzicht door bundeling van functionaliteiten

ODAR is een informatie- en beheerssysteem dat bestaat uit compacte terminals en een backofficesysteem. De terminal verzamelt volledig geautomatiseerd informatie op locatie, slaat het op en verzendt het naar een centrale computer. Die analyseert de data, interpreteert actuele en historische gegevens en herkent patronen. Zo ontstaat realtime inzicht in prestaties en onderhoudsbehoefte. Zowel voor een monteur op locatie als voor een beheerder op afstand. ODAR adviseert beheerders over preventief onderhoud of investeringen op basis van data. Wat ODAR als datalogger uniek maakt is de combinatie van de vele functionaliteiten met het feit dat ODAR volledig wordt afgestemd op de situatie en wensen van de gebruiker. ODAR is als maatwerkoplossing op basis van een aantal standaard en flexibel inzetbare componenten relatief snel te implementeren.

Goedkoper beheer en onderhoud voor alle branches

Dankzij ODAR is inzichtelijk wanneer materieel onderhoud nodig heeft of zal gaan uitvallen. Zo wordt planmatig onderhoud makkelijker en voorkom je ongeplande uitval of downtime. Makkelijker en goedkoper beheer van materieel en machines in alle branches: efficiëncywinst, snelle en precieze diagnose, geen onnodig materiaalverbruik, minder brandstof en meer mogelijkheden!


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO