Bizboard, 45e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Bizboard

Logo BizboardTeleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam
Telefoon: 06 390 31 386

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Digitale versnellingsbak

Je hoeft geen techneut te zijn om een app te bouwen als je Arva gebruikt! Arva is een responsive animation platform om mobiele applicaties mee te bouwen. De apps die je met Arva maakt, voldoen aan alle moderne vereisten en gemakken. Arva is een product van Bizboard uit Amsterdam. Oorspronkelijk zelf een app developer, maar tegenwoordig steeds meer een ‘digital agency’. Van puur programmeren richt Bizboard zich steeds op digitale versnelling bij hun klanten.

Hulpmiddel

Bizboard slaat een brug tussen het ontwerpen en programmeren van applicaties. Dit verhoogt de ontwikkelsnelheid van nieuwe apps. Dat is essentieel in de huidige digitale wereld. Daarvoor hebben zij Arva ontwikkeld. Een digitale versnellingsbak voor Bizboard en haar klanten. Het platform is een eenvoudig, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk hulpmiddel om apps mee te bouwen. Het is als het ware een digitale knutseldoos met standaard elementen.

Doelgroepen

Bizboard richt haar activiteiten op drie doelgroepen: startups, SMB’s en grote bedrijven. Daarbij hanteren ze een vergelijkbare aanpak met een andere focus. Bij starters focussen zij op het uitstippelen van de strategie en bij MKB’ers op het implementeren van de strategie. Bij grote bedrijven zetten zij in op stapsgewijze digitale versnelling.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO