•  

Bekendmaking MKB Innovatie Top 100

Bekendmaking MKB Innovatie Top 100 2017

Het KvK Innovatietheater is een bijzonder evenement voor ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 2017 en hun gasten. Sta je niet in de Top 100, maar wil je wel aanwezig zijn? Meldt u dan aan via onderstande link. Het aantal stoelen is beperkt, er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Aanmelden als bezoeker

Welkom in ons KvK Innovatietheater!

Op donderdag 21 september presenteren we in ons KvK Innovatietheater de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 2017. Dan weten we wie het stokje van Yoni.care overneemt. In een wervelende show gaan we langs bijzondere innovaties van Nederlandse mkb-bedrijven.

Jim Stolze

Jim Stolze, bekend van RTL Z en TEDX, bespreekt er aan tafel een aantal. We laten zien dat samen innoveren loont en dat je met lef en doorzettingsvermogen ver over de Nederlandse grenzen kunt komen. Na de volledige countdown heffen we met elkaar het glas op de winnaar van dit jaar en zoveel andere mooie innovaties. En is er volop gelegenheid te netwerken.

Aanmelden als ondernemers voor het KvK Innovatietheater

We bieden:

  • Een boeiende en inspirerende middag die bol staat van innovatie: Jim neemt je mee. Kom luisteren, kom netwerken
  • Maak kennis met de meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland en voel de spanning: welke plaats in de MKB Innovatie Top 100 2017 wordt veroverd?
  • De innovatierede van Ruud Koornstra: als premier van het Innovatiekabinet, voorzitter van de landelijke jury en de eerste energie-commissaris van Nederland, presenteert Ruud de rede. Vol verve, met humor én een duidelijke boodschap.

Locatie, postcode, website, datum en tijd 

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
030 602 6900
www.nbccongrescentrum.nl
21 september 2017
van 14:30 tot 18:00 uur
 


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

KvK logo   Logo FinanciĆ«le Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO