AttachingIT, 92e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

AttachingIT

Logo AttachingITHelper Brink 47 b
9722 EH Groningen
Telefoon: 06 421 30 815

Facebook Twitter LinkedIn Google+

Website

E-mail client met AttachingIT

Veilig en simpel e-mailen

Gemakkelijk een veilige e-mail sturen. Dat kan met de Veilig mailen oplossing  van AttachingIT. De dienst is geïntegreerd in Outlook zodat iedereen op de gebruikelijke manier e-mails kan sturen en waarbij AttachingIT voor een veilige verzending zorgt. Wel zo belangrijk omdat e-mail één van de onveiligste communicatiemedia ter wereld is en er zeer veel privacygevoelige informatie mee wordt verzonden. Dat besef moet bij iedereen nog meer gaan doordringen. Daar ligt een taak voor het Groningse bedrijf. De markt voor AttachingIT ligt open…

Versleutelen

AttachingIT ontwikkelde een zeer sterke versleutelingmethode die heel eenvoudig is in het gebruik. Aan de kant van de ontvanger is geen extra software-installatie nodig. Het mooie is dat de versleuteling van gegevens plaatsvindt vóórdat het uw apparaat verlaat en pas ontsleuteld wordt op het apparaat van de ontvanger. Hierdoor is de data onderweg op internet voor anderen niet leesbaar! Bovendien is het mogelijk om alle verzonden documenten extra te beveiligen middels een wachtwoord. AttachingIT maakt standaard gebruik van beveiligde TLS-verbindingen zodat alle kanalen, waarover de data verstuurd wordt, altijd beveiligd zijn.

Datalekken voorkomen

De Veilig mailen oplossing van AttachingIT sluit goed aan bij de vereisten van de vernieuwde meldplicht datalekken (2016). In het licht van deze wet is het verstandig om digitale gegevens goed te beschermen en datalekken te voorkomen. Binnenkort komt AttachingIT ook met een methode om het e-mailbericht zelf te versleutelen!


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO