Arvick BV, 73e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Arvick BV

Logo Arvick BVStephensonstraat 113
7903 AS Hoogeveen
Telefoon: 088 142 0150

  LinkedIn

Website

Schematische weergave werking Arvick Methode

Dat zit stevig vast!

“Draai maar aan. Niet te hard, want vast is vast”. Maar, blijft een bout altijd stevig genoeg vastzitten? Als u een windmolen heeft geplaatst of een hijskraan gebruikt, is dat wel prettig om te weten. Immers, veiligheid staat voorop. Arvick BV uit Hoogeveen zorgt in dit geval voor een betrouwbaar antwoord. Met de Arvick Methode leveren zij namelijk boutverbindingen met de hoogste kwaliteit. Hoe? Door hun geavanceerde verbindingen te combineren met ultrasone boutmetingen.

Zicht op kwaliteit

De ultrasone metingen geven inzicht in de kwaliteit van de boutverbindingen. Dat is nodig omdat boutverbindingen stevig moeten zijn, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar zijn. Door de spreiding van de boutspanning kunnen bouten breken of los raken.  De Arvick Methode vermindert de ‘Total Cost of Ownership’. Gedurende de hele levenscyclus vinden controles plaats zodat bekend is hoe het met de toestand van de bouten gesteld is. De controles zijn van korte duur vergeleken met de controles waarbij elke bout opnieuw wordt vastgezet. Met de Arvick Methode is gericht onderhoud mogelijk. Want afwijkingen die gevaar opleveren worden sneller getraceerd en op tijd aangepakt. Het bedrijf levert hiervoor ook specialistische gereedschappen, ondersteuning en advies.

Specialist

Arvick is in 2014 opgericht als een dochteronderneming van Xenergy Services. Zij hebben zich doorontwikkeld als specialist op het gebied van boutverbindingen. Klanten zijn onder andere Essent, Nuon en Siemens.


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO